Αλλαντικά - Allantika - Έδεσμα
GreekEnglishGerman
Επιλογή γλώσσας 
 Αρχική

01/03/2016

Food Expo 2016
Η εταιρία μας για μια ακόμη φορά συμμετέχει στην έκθεση τροφίμων & ποτών Food Expo 2016 !!!
18/01/2016

Κτηνιατρική Ελεγκτική Αρχή «Food And Veterinary Office - DG SANTE»
Με χαρά και ιδιαίτερη τιμή δεχθήκαμε την ευχαριστήρια επιστολή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κ. Μακεδονίας του ΕΦΕΤ για το πνεύμα πλήρους συνεργασίας που επέδειξε η ΕΔΕΣΜΑ ΑΕΒΕ κατά τον Κοινοτικό Έλεγχο με θέμα: «Αξιολόγηση της λειτουργίας των επίσημων ελέγχων στη μετά τη σφαγή ιχνηλασιμότητα του κρέατος, των παρασκευασμάτων και προϊόντων με βάση το κρέας και των σύνθετων προϊόντων αυτού»
29/05/2015

Η Αμβροσία στην Έκθεση Τροφίμων PLMΑ International 2015Η Αμβροσία συμμετείχε στην έκθεση τροφίμων PLMA International (19-20/3/2015).
http://www.plmainternational.com/
Με μεγάλη επιτυχία τα ελληνικά προϊόντα (σαλάτες και έτοιμα φαγητά) Αμβροσία προσέλκυσαν το αμείωτο ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και των εμπορικών αντιπροσωπειών.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ευγενική τους παρουσία !
17/03/2015

Η Αμβροσία στην Έκθεση Τροφίμων FOOD EXPO GREECE 2015Η Αμβροσία συμμετείχε στην έκθεση τροφίμων FOOD EXPO GREECE 2015 (14-16/3/2015).
http://www.foodexpo.gr
Τα ελληνικά προϊόντα Αμβροσία για μια ακόμη φορά προσέλκυσαν το αμείωτο ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και των εμπορικών αντιπροσωπειών.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ευγενική τους παρουσία !
19/01/2015

Άδεια του Ρωσικού Υπουργείου Γεωργίας για την εξαγωγή Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης - Κρεατοσκευασμάτων στη Ρωσική Ομοσπονδία
Η Έδεσμα ΑΕΒΕ πιστοποιήθηκε και απέκτησε άδεια του Ρωσικού Υπουργείου Γεωργίας για την εξαγωγή Προϊόντων Ζωικής Προέλευσης - Κρεατοσκευασμάτων στη Ρωσική Ομοσπονδία

Πηγή Ρωσικό Υπουργείο Γεωργίας, δείτε τη λίστα των ελληνικών επιχειρήσεων:
http://www.fsvps.ru/fsvps/importExport/greece/enterprises.html?product=25&productType=5&_language=en
16/01/2015

Προϊόντα Natarele - ΑΒ ΒασιλόπουλοςΝέα τοποθέτηση προϊόντων για την Έδεσμα ΑΕΒΕ. Τα Natarele - Έδεσμα (κοπής - πάγκου), τα μόνα αλλαντικά χωρίς συντηρητικά & χημικά πρόσθετα Ε και φυσικά χωρίς γλουτένη, βρίσκονται πλέον σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος ! Αλλαντικά Natarele η πιο υγιεινή γευστικη απόλαυση !
δείτε τα Natarele: http://bit.ly/1E6pbrc
23/10/2014

Sial Paris 2014Sial Paris 2014 Greece is Delicious !!!

Για μια ακόμη φορά τα προϊόντα Έδεσμα και Αμβροσία αλλά και τα υπόλοιπα ελληνικά προϊόντα του κλάδου των τροφίμων απέσπασαν υψηλές κριτικές και ξεχώρισαν τόσο για την ποιότητα όσο και για τη γευστική τους παράδοση.
Η SIAL αποτελεί έναν εκθεσιακό θεσμό διεθνούς κύρους, η πετυχημένη και ελπιδοφόρα παρουσία των προϊόντων Έδεσμα και Αμβροσία αποτελεί για μια ακόμη φορά την πιο έγκυρη πιστοποίηση της ελπιδοφόρας δυναμικης που αναπτύσσει ο κλάδος του τροφίμου εντός και εκτός Ελλάδας.
22/01/2014

Επίσημη Εταιρική σελίδα της Έδεσμα στο FacebookΣας καλωσορίζουμε στην εταιρική μας σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/edesma.gr !!!
Γίνετε μέλη, λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις, και γνωρίστε μέσα από τον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας των Social Media τα προϊόντα, τους ανθρώπους και οτιδήποτε επίκαιρο γύρω από την Έδεσμα !!!
 Επιστροφή
 
 
Copyright © 2022 edesma.gr Επικοινωνία     -     Ευκαιρίες καριέρας     -     Google+ Not The Same - Marketing & Graphics Design powered by GoDigital CMS
 
Αλλαντικά - Allantika - Έδεσμα - facebook